Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Jičín, Pod Koželuhy 100

Zlepšujeme své kuchařské umění

Tentokrát jsme při pondělním vaření s Martinou postoupili od špaget rovnou na pořádnou flákotu masa.

K večeři si kluci připravili vepřový steak, vařené brambory a salátek s dresinkem ochuceným pečeným česnekem. 

Dresink byl samozřejmě z domácí majonézy, kterou se kluci naučili vyrobit.

Co si uvaříme, to také hned sníme. 🙂 No a samozřejmě po sobě uklidíme kuchyň do původního stavu, aby ráno naše paní kuchařky nic nepoznaly a v dalších týdnech nám zase půjčily prostor k vaření. 

Musím všechny kluky moc pochválit, mám velkou radost, že jsou nadšení a s velkým zápalem vybírají jídlo na další týden. Příště se pustíme do trochu exotického vaření, máme slíbenou asijskou kuchyni. 

Marcela Havrdová

KATAPULT CHALLENGE

Video bylo úspěšně nahráno.